Är vi ombordtagna?

Är det sant att hundratals människor i USA och andra länder har blivit ombordtagna på utomjordiska farkoster, utsatts för medicinska undersökningar och sedan återbordats till jorden igen? Det finns många UFO-forskare i USA som tror det och målaren och skulptören Budd Hopkins i New York känner sig helt övertygad om det.
Möten med humanoider

Ett av UFO-forskningens svåraste problem är utan tvekan observationerna av varelser. Humanoiderna uppträder lika oförutsägbart som de farkoster vi förknippar dem med.
Satelliter ser ufo från rymden

I aprilnumret för 1994 ställer den amerikanska tidskriften Mufon UFO Journal frågan om huruvida USA:s satellitövervakningssystem, the Defense Support Program (DSP), har upptäckt oidentifierade objekt runt jorden.
Tefaten lever

UFO-döden har slagit till. Storbritanniens Flygande tefatsbyrå har stängt butiken efter nästan 50 år. Utomjordingarna har helt enkelt tappat intresset för jorden.
Utomjordiska artefakter?

En av de mest förbryllande underkategorierna till ufologins kontaktfall är så kallade "artefact cases". Det är fall där den kontaktade påstår sig ha fått motta fysiska föremål frän sina "utomjordiska" vänner. Fysiska bevis är ju något som folk i allmänhet och med all rätt - frågar efter.

 

 

UFO-Sverige
X

Tyvärr!

UFO-Sverige