Elva punkter för en bättre ufologi

Det finns många goda råd att ge en person som vill ägna sig åt undersökningar av ufo fenomenet. Nedan har vi listat en serie av dessa råd som förtjänar att lyftas fram lite extra.
CSETI försökte få kongressen att lyssna

Steven Greer, ansvarig för UFO-gruppen CSETI, är övertygad om att amerikanska företag just nu tillverkar flygande tefat som kan färdas fortare än ljuset. Han tror också att USA:s regering har tillfångatagit såväl skepp som besättning. I början av maj höll han presskonferens om sina bevis.
Flygande stavar problem för FBI

Den 20 oktober 2002 filmade en amerikansk tv-fotograf startande flygplan vid flygplatsen i Albany, New York. När han tittade på inspelningen efteråt uptäckte han hur ett avlångt föremål med fyra vingar flög över bilden.
Hemlig ufoutredning avslöjad

Det brittiska försvarsministeriet har alltid förnekat inblandning i officiella studier av UFO-fenomenet. Men nyligen har man påträffat dokument i statliga arkiv som avslöjar hur ministeriet 1950 tillsatte en hemlig arbetsgrupp bestående av vetenskapsmän och underrättelseexperter som skulle utreda observationer av "flygande tefat".
Project Blue Book

Under nästan tjugo år under­sökte amerikanska flygvapnet UFO-rapporter. Där gick undersökningarna bland annat under kodnamnet Project Blue Book som var ett undersökningsprojekt vilket pågick mellan 1952 till 1969.
UFO förtjänar vetenskaplig studie

Det finns så många bevis för att UFO-fenomenet utgör ett fysiskt fenomen att det förtjänar att studeras vetenskapligt. Det slår en kommitté av oberoende vetenskapsmän fast i en rapport.

 

 

UFO-Sverige
X

Tyvärr!

UFO-Sverige