Obduktionsfilmen

Den 4 juli 1947 störtade ett utomjordiskt rymdskepp i öknen utanför staden Roswell i USA. Den 7 juli 1996 visade TV4 en dokumentär om händelsen. Var det verkligen ett rymdskepp? Eller finns det en annan förklaring. Men TV4-dokumentären visade inte hela sanningen om Roswell. Här är några fakta som TV4-filmen förtiger:
Roswell som dramadokumentär

Just nu är frågan om vad som egentligen hände den 4 juli 1947 i Roswell hett stoff världen över, åtminstonde i UFO-kretsar.
Roswellkraschen 1947

Det förmodligen mest kända av alla fall i den internationella ufologins historia inträffade sommaren 1947 i den amerikanska delstaten New Mexico. Att något hade hänt kom till allmänhetens kännedom den 8 juli, när USA:s militär tillkännagav att man hade bärgat ett störtat "flygande tefat" i öknen utanför staden Roswell. Men bara timmar efter det första pressmeddelandet gick militären ut med en dementi, där det sades att "tefatet" hade varit en vanlig väderballong.
Så gjorde vi obduktionsfilmen

I det dåligt upplysta rummet syns några människor i vita rockar böjda över ett lik. Den döde är delvis täckt av ett skynke men ansiktet syns tydligt. De stora, mörka ögonen och det grå skinnet är inte en människas. Den så kallade tältfilmen har visats på tv i flera länder. Nu har den fått sin förklaring.
Varför förhalas analysen?

- Vi har väntat på att få analysera filmen sedan någon gång i juli. Men det kommer aldrig något.

 

 

UFO-Sverige
X

Tyvärr!

UFO-Sverige